مدیر سلسله رویدادهای فصلی جامعه الزهرا منصوب شد

رویدادهای فصلی 4

سرکار خانم ازناوی با حکم مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام به عنوان مدیر سلسله رویدادهای فصلی این موسسه علمی منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی، در بخشی از این حکم آمده است: «نـظر به مراتب تعهد، تخصص و توانمندی های علمی و اجرایی، به موجب این حکم سرکارعالی را با حفظ سمت به‌عنوان «مدیر سلسله رویدادهای فصلی جامعه الزهرا علیها‌السلام» منصوب می نمایم.

امید است با استعانت از الطاف بی­ نهایت الهی و تحت توجهات خاصۀ حضرت صدیقه طاهره علیها‌السلام، با عنایت به تعهد همیشگی و بهره گیری از تجربیات گذشته و تعامل و همکاری صمیمانه با سایر بخش های جامعه الزهرا علیها‌السلام، این ماموریت مهم را با موفقیت به انجام رسانید.»

سرکار خانم برقعی همچنین از تلاش های سرکار خانم خدیجه حسین زاده در طول مدت تصدی مدیریت سلسله رویدادهای فصلی تقدیر کرده است.

گفتنی است، رویدادهای فصلی با مشارکت طلاب و نظارت و هدایت اساتید در موضوعات مختلف برگزار و در طی آن طلاب به ایده پردازی و ارائه ایده های خود در موضوع مورد بحث می پردازند.