فردا جمعه 23 اردیبهشت؛

آزمون ورودی سال تحصیلی 1402-1401 جامعه‌الزهرا(س) برگزار می‌شود

پذیرش و آزمون ورودی جامعه الزهرا سال 1401

آزمون ورودی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها روز جمعه به دو صورت مجازی ویژه داوطلبان سطح دو و سه و حضوری ویژه داوطلبان سطح چهار و دوره عالی فقه و اصول برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، آزمون وردی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ روز جمعه ساعت 9 صبح در گروه‌های مختلف برگزار می‌شود.

آزمون ورودی داوطلبان سطح ۲، سطح ۳ و بازپذیری به صورت مجازی است و داوطلبان در ساعت تعیین شده در کارت آزمون، باید در آزمون مجازی شرکت کنند.

آزمون ورودی سطح ۴ و دوره عالی فقه و اصول به صورت متمرکز با رعایت پروتکل‌های بهداشتی  به صورت متمرکز در شهر قم- جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

با توجه به احتمال بروز ابهامات و اشکالات محتوایی و فنی در حین برگزاری آزمون برای برخی داوطلبان، امکان تماس با سنجش و پذیرش به دو روش ذیل فراهم شده است:

تماس تلفنی با شماره ۳۱۷۶۸ برای ساکنان شهرهای دیگر غیر از قم با پیش شماره (۰۲۵ داخلی ۳). این شماره فقط در بازه برگزاری آزمون در روز جمعه و ۲۳ ارديبهشت، یک ساعت قبل از آزمون تا پایان آزمون برای پاسخگویی پیش‌بینی شده است.

همچنین امکان استفاده از چت با کلیک بر روی آیکن که در قسمت راست و پایین صفحه آزمون قرار دارد، فراهم شده است.