اداره کل امور تربیتی برگزار می کند:

مسابقه مسیر طلبگی

مدیر کل امورتربیتی جامعه الزهرا سلام الله علیها از برگزاری مسابقه مطالعاتی «ویژه نامه مسیر طلبگی» به مناسبت بزرگداشت روز امور تربیتی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم زهرا سادات حسینی در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: به مناسبت روز امور تربیتی مسابقه مطالعاتی ویژه طلاب از «ویژه نامه مسیر طلبگی» برگزار می‌شود.

مدیر کل امور تربیتی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام اظهار داشت: علاقه مندان به شرکت در این مسابقه می توانند را از 15 اسفند 1400 تا 15 فروردین 1401 «ویژه نامه مسیر طلبگی» را از کانال تسنیم در ایتا  jz tasnim@ دریافت و مطالعه کنند.

حسینی افزود: سوالات مسابقه از 15 فروردین در کانال تسنیم بارگذاری خواهد شد که شرکت کنندگان می توانند پاسخنامه های خود را تا 20 فروردین به شناسه Mf_tasnim@ در ایتا ارسال کنند.

مدیر کل امور تربیتی در پایان افزود: به نفرات برگزیده در این مسابقه به قید قرعه هدایایی تقدیم خواهد شد.