مرکز آموزش‌های آزاد و مهارتی جامعه‌الزهرا(س) برگزار می‌کند:

دوره آموزشی مهارتی «به رسم آشنایی» ویژه طلاب جدیدالورود جامعه‌الزهرا(س)

دوره آموزشی مهارتی به رسم آشنایی

دوره آموزشی مهارتی «به رسم آشنایی» با حضور مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها ویژه طلاب جدیدالورود برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم فهیمه نیک زاد در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: دوره آموزشی مهارتی «به رسم آشنایی» از سوی مرکز آموزش های آزاد و مهارتی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها ویژه طلاب جدیدالورود برگزار می‌شود.

سرپرست مرکز آموزش های آزاد و مهارتی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها افزود: مراسم افتتاحیه این دوره روز پنجشنبه 25 فروردین ساعت 10 برگزار می‌شود و سرکار خانم سیده زهره برقعی مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به تبیین موضوع «هویت طلبگی» می‌پردازد.

نیک زاد افزود: در این دوره که روزهای پنجشنبه و جمعه 25 و 26 فروردین برگزار می‌شود، کارگاه‌های مهارتی از جمله کارگاه عملی خودشناسی و استعدادیابی، مهارت‌های زندگی، کارگاه سلامت جسم و کارگاه کاربرد تکنولوژی در تحصیل ارائه می‌شود.

وی تصریح کرد: در بخشی از این برنامه، دانش‌آموختگان موفق در عرصه تبلیغ، فرهنگی، پژوهش، رسانه، بین الملل و مدیریت، تجربه زیسته خود را به طلاب جدیدالورود ارائه می‌کنند.