دفاع از پایان‌نامه «نقش مهدی باوری در مقابله با تهاجم فرهنگی با تأکید بر بیانات مقام معظم رهبری»

اطلاعیه دفاع با موضوع نقش مهدی باوری در مقابله با تهاجم فرهنگی با تأکید بر بیانات مقام معظم رهبری  پنجشنبه2مردادساعت7

جلسه دفاع از پایان‌نامه سطح سه با موضوع «نقش مهدی باوری در مقابله با تهاجم فرهنگی با تأکید بر بیانات مقام معظم رهبری» در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، جلسه دفاع از پایان‌نامه سطح سه رشته کلام اسلامی با موضوع «نقش مهدی باوری در مقابله با تهاجم فرهنگی با تأکید بر بیانات مقام معظم رهبری» با ارائه خانم مریم خانجان زاده برگزار می‌شود.

سرکار خانم اعظم وفایی، استاد راهنمای این پایان‌نامه است و حجت‌الاسلام والمسلمین سلیمیان، داوری این پایان‌نامه را به عهده دارد.

این جلسه دفاعیه، روز پنجشنبه دوم مرداد، ساعت 7:30 در سالن دفاعیه طبقه سوم ساختمان شهید قدوسی برگزار می‌شود.