طرح جهادی پاسخگویی مبلغان جامعه‌الزهرا(س) به سؤالات و شبهات دینی در ماه مبارک رمضان

طرح جهادی پاسخگویی

مبلغان جامعه‌الزهرا(س) در ماه مبارک رمضان، پاسخگوی سؤالات و شبهات دینی در حوزه احکام، شبهات کلامی و مشاوره خانواده هستند.

به گزارش روابط عمومی، طرح جهادی پاسخگویی مبلغان جامعه‌الزهرا(س) به سوالات و شبهات دینی در ایام مبارک رمضان با عنوان « نفس‌هایم نذر مولایم علی علیه‌السلام» اجرا می‌شود.

اساتید و مبلغان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در ایام ماه مبارک رمضان پاسخگوی سؤالات و شبهات مخاطبان هستند.

در این طرح اساتید پاسخگو از جمله خانم‌ها فیروزی، صابری، هوشیاری، یوسفی سوته و الهی آل آقا طبق جدول زمان بندی در حوزه احکام، شبهات کلامی و مشاوره خانواده پاسخگو هستند.

این طرح که از سوی اداره کل تبلیغ و ارتباطات جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها اجرا می‌شود، تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد.