تکمیل ظرفیت فلسفه و کلام

اداره کل سنجش و پذیرش در اطلاعیه ای از تمدید مهلت ثبت نام آزمون تکمیل ظرفیت رشته‌های حکمت متعالیه و کلام اسلامی سطح 4 برای نیمسال دوم سال تحصیلی 1403-1402 تا 10 مهرماه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی، در این اطلاعیه آمده است: با توجه به موافقت کمیسیون پذیرش برای برگزاری آزمون تکمیل ظرفیت رشته‌های حکمت متعالیه و کلام اسلامی سطح 4 برای نیمسال دوم سال تحصیلی 1403-1402، ثبت نام این آزمون از 26 شهریور تا 5 مهر انجام شد که با توجه به درخواست دانش پژوهان این مهلت تا 10 مهرماه تمدید می گردد.

آزمون تکمیل ظرفیت رشته‌های حکمت متعالیه و کلام اسلامی سطح 4 روز پنجشنبه 23 آذر برگزار و نتایج آن 27 آذرماه اعلام می شود.

پذیرفته شدگان آزمون کتبی از 27 تا 30 آذرماه فرصت دارند تا برای مصاحبه ثبت نام کنند. مصاحبه این رشته ها 30 دی تا 2 بهمن برگزار و نتایج نهایی پیش از آغاز ترم دوم اعلام خواهد شد.

علاقه مندان می توانند برای کسب آگاهی بیشتر به سامانه سنجش و پذیرش به نشانی https://paziresh.jz.ac.ir/ مراجعه کنند.