اداره کل تبلیغ برگزار می کند؛

پویش غرق دریای کرامتیم

غرق دریای کرامتیم

پویش غرق دریای کرامتیم ویژه مبلغان دانش‌آموزی در مقطع ابتدایی و مبلغان عمومی با مخاطب کودک و نوجوان برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، هم‌زمان با سالروز میلاد امام حسن مجتبی علیه‌السلام، اداره کل تبلیغ معاونت فرهنگی تبلیغی جامعه الزهرا علیهاالسلام پویش «غرق دریای کرامتیم» را ویژه مبلغان دانش‌آموزی در مقطع ابتدایی و مبلغان عمومی با مخاطب کودک و نوجوان در سراسر کشور برگزار می‌کند.

جشن روزه اولی‌ها، اجرای سرود، حفظ حدیث از امام حسن مجتبی علیه‌السلام، نقاشی، خطاطی، موکب فرهنگی، عکس نوشته، ساخت کلیپ و اجرای نمایش در مدارس، پایگاه‌های بسیج و مساجد از برنامه‌های این پویش است.

علاقه‌مندان می‌توانند گزارش‌ها مصور خود را تا پایان ماه مبارک رمضان در سامانه شمیم به نشانی https://shamim.jz.ac.ir ارسال کنند. برای این منظور می‌بایست قبل از ارسال آثار، ثبت‌نام فعالیت تبلیغی ماه مبارک رمضان انجام شود تا گزینه ارسال گزارش در قسمت مناسبت‌های تبلیغی فعال گردد.

معرفی منتخبین برنامه‌های اجرا شده دانش آموزان توسط مبلغ، جهت شرکت در قرعه‌کشی و اهداء جوایز از طریق لینک @admin_mobaleghan در پیام‌رسان ایتا صورت می‌پذیرد.

گفتنی است، به 5 نفر از مبلغان اجراکننده برنامه و 5 نفر از دانش آموزان هدیه‌ای به‌رسم یادبود تقدیم می‌شود.