دفاع از پایان نامه «مصادیق تزاحم حسن تبعل با دیگر نقشهای زنان و راهکارهای رفع آنها»

جلسه دفاعیه شنبه 21 اسفند ساعت 13

جلسه دفاع از پایان‌نامه سطح سه با موضوع «مصادیق تزاحم حسن تبعل با دیگر نقشهای زنان و راهکارهای رفع آنها» در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، جلسه دفاع از پایان‌نامه سطح سه رشته مطالعات اسلامی زنان با موضوع «مصادیق تزاحم حسن تبعل با دیگر نقشهای زنان و راهکارهای رفع آنها» با ارائه ملیحه ملکیان دستجردی برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین فاضل حسامی، استاد راهنما و سرکار خانم ریحانه کارپرور به عنوان مشاور این پایان نامه هستند، همچنین سرکار خانم سمیه حاج اسمعیلی، داوری این پایان‌نامه را به عهده دارد.

این جلسه دفاعیه، روز شنبه 21 اسفند ساعت 13 به صورت حضوری در سالن دفاعیه ساختمان شهید قدوسی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

همچنین امکان برگزاری جلسه به صورت مجازی فراهم شده و علاقه‌مندان می‌توانند به صورت آنلاین از طریق لینک http://online.jz.ac.ir/r8dmigy307gq/ در این جلسه حضور داشته باشند.