از سوی معاونت تبلیغ و امور فرهنگی جامعه‌الزهرا(س) ارائه می‌شود؛

بسته آموزشی مهارت‌های عمومی تبلیغ

ترم تابستانی1403

معاونت تبلیغ و امور فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها، بسته آموزشی مهارت‌های عمومی تبلیغ را ویژه کانون‌های استانی و طلاب، مبلغان در سراسرکشور برگزار می‌کند.

به گزارش روابط عمومی، بسته آموزشی مهارت‌های عمومی تبلیغ از سوی معاونت تبلیغ و امور فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها  در ترم تابستان اجرا می‌شود.

این دوره آموزشی جهت توانمندسازی طلاب، مبلغان سراسر کشور برگزار می‌شود و دارای سرفصل‌های متعددی است.

آشنایی با منظومه فکری رهبر معظم انقلاب مدظله‌العالی، روش کلاس‌داری، روش سخنوری، روش مدح و رثا، روش تبلیغ در مدارس، روش دعوت به نماز، ساخت کلیپ و فتوکلیپ از جمله عناوین آموزشی این دوره هستند.

افرادی که این دوره آموزشی را با موفقیت بگذارنند، گواهینامه شرکت در دوره را دریافت می‌کنند.

علاقه‌مندان جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به سامانه شمیم به نشانی http://shamim.jz.ac.ir مراجعه کنند.