به مناسبت سومین سالگرد صدور بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی؛

سلسله نشست‌های مجازی «نقش آفرین» برگزار می‌شود

مدرسه زمستانه بانوان پیشران

سلسله‌نشست‌های مجازی «نقش آفرین» به منظور بازخوانی نقش بانوان در تحقق بیانیه گام دوم انقلاب با حضور اساتید تراز کشوری برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، به مناسبت سومین سالگرد صدور بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، مرکز بانوان پیشران با همکاری جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در ادامه رویداد فرهنگی، اقدام به برگزاری سلسله‌نشست‌های مجازی با هدف بازخوانی نقش بانوان در تحقق بیانیه گام دوم انقلاب کرده است.

در این سلسله‌نشست‌ها که با عنوان «نقش آفرین» مطرح است، دهه هشتادی ها و فعالان فرهنگی از جمله دانش‌آموزان، دانشجویان، طلاب و همچنین اساتید می‌توانند در این دوره شرکت کنند.

این سلسله‌نشست‌ها در هفت نشست که بر اساس هفت محور بیانیه گام دوم طراحی شده است، از روز یکشنبه 24 بهمن به مدت 10 روز ساعت 19 با حضور اساتید تراز کشوری برگزار می‌شود.

جناب آقای دکتر ابوذر یاسری عضو هیئت علمی دانشگاه امام حسین علیه‌السلام و مسئول گروه علمی تبیین بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی روز یکشنبه 24 بهمن، سرکار خانم معصومه ظهیری استاد حوزه و دانشگاه و فعال عرصه زن و خانواده روز دوشنبه 25 بهمن، سرکار خانم ماندانا جلالی مدیر اداره کل تبلیغ مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه کشور روز جمعه 29 بهمن به سخنرانی می‌پردازند.

جناب آقای دکتر محسن دوباشی مدیرعامل ستاد پیشرفت منطقه ای و تهیه‌کننده برنامه اتم شبکه یک سیما روز شنبه ۳۰ بهمن، سرکار خانم دکتر منصوره سادات مرتضوی پژوهشگر و استاد دانشگاه روز یکشنبه اول اسفند، سرکار خانم دکتر زهرا فخرروحانی استاد جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و کارشناس رسانه ملی روز دوشنبه 2 اسفند و همچنین جناب آقای دکتر میثم یاوری مسئول دبیرخانه هیات‌های اندیشه ورزی ستاد فرهنگی اجتماعی حضرت بقیة‌اللّه عجّل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف روز سه شنبه 3 اسفند در این برنامه حضور دارند.

علاقه‌مندان جهت شرکت در این سلسله‌نشست‌ها می‌توانند از طریق پیوند https://eseminar.tv/wb54843 برای ثبت نام اقدام کنند

مهلت ثبت نام تا 22بهمن است و این دوره از 24 بهمن تا 3 اسفند به جز روزهای اعتکاف ساعت 19 به صورت مجازی و وبینار برگزار می‌شود.

هزینه شرکت در این دوره 50 هزار تومان است؛ اما شرکت‌کنندگان در رویدادهای قیام جوانان، دانشجویان و طلاب با ارائه کد banoo1400 می‌توانند از تخفیف50 درصد بهره مند شوند.

در صورتی که شرکت کنندگان، این دوره را با موفقیت به پایان برسانند، گواهی معتبر اعطا می‌شود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شناسه کاربری  @sarbaze_velayat_t در پیام رسان ایتا در ارتباط باشید.