30 مهر؛ آخرین مهلت شرکت در مسابقه کتابخوانی گام سعادت(1)

گام سعادت-تمدید --

نخستین مسابقه کتابخوانی گام سعادت با محوریت کتاب سیره معیشتی معصومان علیهم‌السلام ویژه طلاب مراکز تخصصی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، نخستین مسابقه کتابخوانی گام سعادت از سلسله مسابقات کتابخوانی با رویکرد سیره معصومین علیهم‌السلام به همت مرکز تخصصی «ادبیات عربی، تاریخ اسلام، تبلیغ، مطالعات اسلامی زنان» و با همکاری گروه علمی «تاریخ اسلام» برگزار می‌شود.

مسابقه کتابخوانی گام سعادت 1 با محوریت کتاب سیره معیشتی معصومان علیهم‌السلام تألیف یدالله مقدسی است. نویسنده در این کتاب سیره معیشتی اهل بیت علیهم‌السلام را از حیث درآمد و مصرف بررسی کرده و به تبیین اصول راهبردی و راهکار ایشان در این زمینه پرداخته است.

این مسابقه ویژه طلاب رشته تاریخ اسلام است، همچنین طلاب سطح سه و چهار مراکز تخصصی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام می‌توانند در این مسابقه شرکت کنند.

آخرین مهلت تحویل پاسخنامه ۳۰ مهر ماه است و در پایان به نفرات برتر جوایز ارزنده‌ای اهدا خواهد شد.

علاقه‌مندان جهت ثبت نام و دریافت کتاب با تخفیف 60 درصد تا روز چهارشنبه سوم مهر با شماره تلفن ۳۲۱۱۲۵۲۸ تماس بگیرند. همچنین فایل پی دی اف کتاب در نرم افزار «پژوهان» موجود است.

شرکت‌کنندگان جهت دریافت سؤالات و پاسخنامه این مسابقه به مرکز تخصصی «ادبیات عربی، تاریخ اسلام، تبلیغ، مطالعات اسلامی زنان» واقع در زیرزمین ساختمان شهید قدوسی مراجعه کنند.