برگزاری نشست کشورشناسی هندوستان در جامعه‌الزهرا(س)

نشست کشورشناسی هندوستان4

نشست کشورشناسی هندوستان با حضور نماینده ولی فقیه در این کشور در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، نشست کشورشناسی هندوستان با حضور حجت‌الاسلام و‌المسلمین مهدوی‌پور، نماینده رهبر معظم انقلاب در هندوستان از سوی دفتر بین الملل جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار شد.

در این نشست جمعی از مسئولان و مدیران جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها حضور داشتند، حجت‌الاسلام والمسلمین مهدوی پور با ارائه توضیحاتی درباره آمار جمعیتی هندوستان، تعدد ادیان و مذاهب و فرهنگ‌ها و و اطلاعات تاریخی شیعه در این کشور، به نکات قابل توجهی در زمینه ترویج اسلام و مکتب اهل بیت علیهم‌السلام اشاره کرد.

نماینده رهبر معظم انقلاب در هندوستان تصریح کرد: مبلغان دینی به برکت مجالس حسینی علیه‌السلام می‌توانند معارف دین، اخلاق حسینی، ارزش‌های انقلاب و جبهه مقاومت را ترویج کنند و زمینه‌ساز ظهور امام زمان عجّل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف باشند.

حجت‌الاسلام والمسلمین مهدوی پور بر لزوم آموزش مهارت‌های زندگی ویژه بانوان تأکید کرد و در ادامه، پیشنهادات کاربردی در زمینه‌های آموزشی، فرهنگی، پژوهشی، تربیتی، اخلاقی، نکات کاربردی و قابل توجهی ارائه داد.

...