دومین پیش‌نشست هفدهمین همایش بین المللی دکترین مهدویت برگزار می‌شود

پیش نشست همایش دکترین مهدویت

دومین پیش‌نشست هفدهمین همایش بین المللی دکترین مهدویت هدف پاسخگویی به سوالات درباره موضوعات و محورهای همایش و تقویت انگیزه پژوهشگران برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، دومین پیش‌نشست هفدهمین همایش بین المللی دکترین مهدویت از سوی معاونت پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام و با همکاری موسسه پژوهشی مهدویت آینده روشن برگزار می‌شود.

در این نشست، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدجواد زهراپور  و حجت‌الاسلام والمسلمین سعید بخشی به سوالات شرکت کنندگان در رابطه با موضوعات و محورهای همایش و تقویت انگیزه پاسخ می‌دهند.

این نشست روز پنجشنبه 29 مهر ساعت 8 تا 10 به صورت مجازی و حضوری با تعداد محدودی از پژوهشگران در پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند از طریق http://online.jz.ac.ir/rbhyyb897yoy/ در این نشست شرکت کنند.