پایان‌نامه ««غنمتم من شیء»، «حرف جر لام»، «ذی‌القربی، یتامی، مساکین» در آیه خمس از دیدگاه فریقین» دفاع می‌شود

اطلاعیه دفاع با موضوع«غنتم من شئ» ،« حرف جر لام »، «ذی القربی،یتامی، مساکین» در آیه خمس از دیدگاه فریقین   یکشنبه13مردادساعت12

جلسه دفاع از پایان‌نامه سطح سه با موضوع ««غنمتم من شیء»، «حرف جر لام»، «ذی‌القربی، یتامی، مساکین» در آیه خمس از دیدگاه فریقین» در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، جلسه دفاع از پایان‌نامه سطح سه رشته فقه و اصول با موضوع ««غنمتم من شیء»، «حرف جر لام»، «ذی‌القربی، یتامی، مساکین» در آیه خمس از دیدگاه فریقین» با ارائه خانم زینب صلواتی زاده برگزار می‌شود.

خانم منیر کبیر، استاد راهنمای این پایان‌نامه است و حجت‌الاسلام‌والمسلمین احمد احمدی تبار، داوری این جلسه را به عهده دارد.

این جلسه، روز یکشنبه 13 مرداد ساعت 12 در سالن دفاعیه طبقه سوم ساختمان شهید قدوسی(ره) برگزار می‌شود.