تمام مطالب

پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌کند:

کارگاه «مدخل نویسی دانشنامه زن مسلمان»

کارگاه مدخل نویسی فراخوان ثبت نام در کارگاه «مدخل نویسی دانشنامه زن مسلمان» با ارائه استاد طیبی در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها اعلام شد.

اهل بیت (ع) الگوهاي شایسته در نظام خانواده

اهل بیت(ع) انسان‌هاي عاقل و سالم همواره در زندگی خود به دنبال الگوهاي صحيح ديني و اسلامي هستند تا باوجود پيشرفت‌هاي دنيوي و مادي، زندگي معنوي و اخلاقي خود را بر اساس الگوهاي صحيح پايه‌گذاري كنند.

ویژه بانوان برگزار می‌شود:

مراسم سالروز شهادت حضرت زهرا (س) و بزرگداشت چهلمین روز شهادت شهدای بیمارستان المعمدانی

شهادت حضرت زهرا مراسم سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله‌علیها و بزرگداشت چهلمین روز شهادت شهدای مظلوم بیمارستان المعمدانی ویژه بانوان در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

برگزاری نشست علمی «شناخت حضرت مهدی علیه‌السلام با تاکید بر کارکردهای مهدویت در منابع شیعی»

نشست تخصصی شناخت حضرت مهدی نشست علمی «شناخت حضرت مهدی علیه‌السلام با تاکید بر کارکردهای مهدویت در منابع شیعی» با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمودی به صورت حضوری و مجازی در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

از سوی آموزشگاه تخصصی قرآن هدی صورت می پذیرد؛

ثبت نام طرح حفظ تخصصی انوارالهدی

حفظ تخصصی آموزشگاه تخصصی قرآن هدی آموزشگاه تخصصی قرآن هدی طرح حفظ تخصصی انوارالهدی را ویژه خواهران بالای 14 سال برگزار می کند.

خانم برقعی مطرح کرد؛

آمادگی جامعه الزهرا برای گسترش ارتباطات فرهنگی و آموزشی با مراکز علمی هند

دیدار رایزن فرهنگی هند با مدیر جامعه الزهرا مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام در دیدار با رایزن فرهنگی هند از آمادگی این موسسه علمی برای تعاملات فرهنگی، آموزش زبان فارسی و فعالیت های تبلیغی در حوزه زنان و خانواده با مراکز علمی و فرهنگی هند خبر داد.