تمام مطالب

رییس اداره آموزش‌های آزاد و کوتاه‌مدت عنوان کرد؛

برگزاری 32 دوره آموزشی کوتاه‌مدت در تابستان 1401

دوره های کوتاه مدت اداره آموزش‌های آزاد و کوتاه‌مدت در تابستان امسال، 32 دوره آموزشی ویژه عموم بانوان علاقه‌مند و دختران کودک و نوجوان برگزار کرده است.

رئیس اداره آموزش‌های آزاد و کوتاه‌مدت جامعه‌الزهرا(س) مطرح کرد:

برگزاری 9 دوره فشرده ملی و فراملی در 6 ماه نخست سال

اداره آموزش های کوتاه مدت اداره آموزش‌های آزاد و کوتاه‌مدت جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در 6 ماه نخست سال 1401، 9 دوره کوتاه‌مدت فشرده در سطح ملی و فراملی ویژه بانوان مهمان از سراسر ایران و جهان برگزار کرده است.

در حاشیه رویداد پژوهشی جامعه الزهرا(س)برگزار می‌شود:

نمایشگاه عرضه مجموعه نرم‌افزارهای نور

نمایشگاه نور نمایشگاه عرضه مجموعه نرم افزارهای نور در حاشیه رویداد پژوهشی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها ویژه اساتید، پژوهشگران و طلاب برگزار می‌شود.

آغاز ثبت‌نام دوره‌های مهارتی تبلیغ

دوره های مهارتی تبلیغ طلاب علاقه مند می‌توانند با شرکت در دوره‌های مهارتی تبلیغ با روش‌های نوین مدح و رثا، سخنوری، کلاسداری، مهارت‌های ارتباطی، رسانه، بیان احکام و پاسخگویی به شبهات آشنا شوند.