پویش مجازی «سردار قهرمان» ویژه کودکان مهدکودک شکوفه‌های بهار

مسابقه قهرمان من

مسابقه مجازی «قهرمان من» در قالب‌های ساخت كلیپ، شعر خوانی و قصه گویی و با موضوع سردار دل‌ها حاج قاسم سلیمانی و شهدای مدافع حرم ویژه کودکان 4 تا 6 سال مهدکودک شکوفه‌های بهار برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، به مناسبت دومین سالگرد شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، پویش مجازی سردار قهرمان ویژه کودکان مهدکودک شکوفه‌های بهار برگزار می‌شود.

در این پویش، مسابقه مجازی نقاشی و روایت‌گری تصویر (ساخت كلیپ، شعر خوانی و قصه گویی) با موضوع سردار دل‌ها حاج قاسم سلیمانی و شهدای مدافع حرم برگزار می‌شود.

این مسابقه ویژه كودكان ۴ تا ۶ سال بوده و مهلت ارسال آثار تا 17 دی 1400 اعلام شده است.

نتایج این مسابقه 3 بهمن همزمان با میلاد حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله‌علیها اعلام می‌شود.

در این مسابقه، حجم کلیپ ارائه شده نباید بیشتر از 15 مگابایت باشد، زمان کلیپ حداکثر 120 ثانیه باشد، شماره یا عکس شخصی روی کلیپ قرار داده نشود، همچنین نقاشی روی برگه آچهار، مرتبط با موضوع باشد.

شرکت کنندگان آثار خود را از طریق پیام رسان ایتا به نشانی https://eitaa.com/mahd_bahar و یا شماره 09371404810 ارسال کنند.