مسئول دبیرخانه گرامیداشت چهلمین سال تأسیس جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها اعلام کرد:

فراخوان جمع‌آوری اسناد تاریخی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها

فراخوان اسناد تاریخی جامعه الزهرا

حجت‌الاسلام‌والمسلمین اندیشه از اعلام فراخوان جمع آوری اسناد تاریخی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها خبر داد.

به گزارش روابط عمومی، حجت‌الاسلام‌والمسلمین هادی اندیشه در گفتگو با واحد خبر، ضمن عرض تبریک به مناسبت اعیاد شعبانیه، به فراخوان جمع آوری اسناد تاریخی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها اشاره کرد و اظهار داشت: با توجه به اینکه در آستانه چهلمین سال تأسیس جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها هستیم، دبیرخانه گرامیداشت این رویداد اقدام به جمع آوری اسناد تاریخی این مؤسسه علمی حوزوی کرده است.

مسئول دبیرخانه گرامیداشت چهلمین سال تأسیس جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها تصریح کرد: همه اعضای خانواده بزرگ جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها از جمله اساتید، طلاب، دانشجویان ایرانی و بین‌الملل، معلمان، مربیان، کارمندان، فراگیران و غیره می‌توانند در این فراخوان شرکت کنند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین اندیشه افزود: افراد جهت تحویل اسناد مکتوب به دبیرخانه گرامیداشت چهلمین سال تأسیس جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها می‌توانند همه روزه به جز روزهای پنجشنبه، جمعه و تعطیلات رسمی ساعت 9 تا 14 به اداره کل روابط عمومی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها واقع در طبقه اول ساختمان اداری مراجعه کنند.

وی خاطرنشان کرد: در صورت عدم امکان مراجعه حضوری، جهت تحویل اسناد خود با شماره 02532112114 و یا آیدی ایتا به نشانی @jz40ac تماس بگیرید.

مسئول دبیرخانه گرامیداشت چهلمین سال تأسیس جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها بیان داشت: پس از دریافت اسناد، کدگذاری انجام شده و رسید تحویل اسناد به فرد تقدیم می‌شود که این رسید باید نزد فرد نگهداری شود تا پس از پایان اجلاسیه، اسناد دریافتی به صاحبان اثر بازگردانده شود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین اندیشه تصریح کرد: افراد می‌توانند اسناد دیجیتال مانند صوت، عکس، فیلم و غیره را از طریق فرم فراخوان جمع‌آوری اسناد تاریخی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به نشانی http://forms.jz.ac.ir/f_195/ ارسال کنند.

وی با بیان اینکه اسناد برتر و صاحبان آن در اجلاسیه پایانی گرامیداشت چهلمین سال تأسیس جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها مورد تجلیل قرار می‌گیرند، گفت: این اجلاسیه، سال آینده پس از ایام اربعین حسینی در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار خواهد شد.