پیام تبریک مدیر جامعه الزهرا به آیت الله سعیدی

آیت الله سعیدی

مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام در پیامی انتخاب آیت الله سعیدی توسط مردم قم به نمایندگی مجلس خبرگان رهبری را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی، متن این پیام تبریک بدین شرح است:

محضر گرامی حضرت آیت الله سعیدی
امام جمعه محترم قم

خدای را شاکریم که مردم فهیم و زمان شناس ایران اسلامی در آزمونی بزرگ و انتخابی دیگر با درک شرایط پیچیدۀ سیاسی و اجتماعی منطقه و جهان با لبیک به رهبر فرزانه انقلاب اسلامی، حضوری پرشور را در صفحات تاریخ این مملکت به یادگار گذاشتند.

بدین وسیله اعتماد شایسته مردم بصیر قم به حضرت عالی را برای تصدی نمایندگی مجلس خبرگان رهبری تبریک عرض کرده و برای شما موفقیت، رشد و بالندگی و توفیق خدمت در این عرصه را آرزومندم.

موسسه جامعه الزهرا علیهاالسلام همچون گذشته آماده‌ی همکاری با تمامی نهادهای انقلابی به ویژه در جهت تقویت بنیه‌ی دینی و فرهنگی خانواده‌ها با تاکید بر بانوان و دختران است.

از درگاه خداوند منان، توفیقات روزافزون همراه با توجهات حضرت ولی‌عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) برای حضرتعالی مسئلت دارم.

سیده زهره برقعی
مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام