اعلام فراخوان مقاله نشریه «کاوش‌های کلامی»

فصلنامه کاوش های کلامی نهایی

فصلنامه تخصصی«کاوش‌های کلامی» جهت انتشار مقالات پژوهشگران در حوزه کلام اسلامی، فراخوان مقاله داد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین مصطفی صدقی از راه‌اندازی نشریه داخلی گروه کلام اسلامی با عنوان کاوش های کلامی خبر داد.

دبیر آموزشی گروه علمی کلام اسلامی در گفتگو با واحد خبر، تقویت توان پژوهشی بانوان طلبه را از اهداف اصلی ایجاد این فصلنامه دانست و یاد آور شد: طلاب علاقه‌مند به پژوهش و تحقیق در حوزه‌های کلامی می‌توانند مقالات علمی خود را که تا کنون در همایش و یا نشریه خاصی ارائه نشده، در قالب فایل متنی و از طریق آدرس الکترونیکی به نشانی kalam.edu@jz.ac.ir به گروه علمی کلام اسلامی ارسال کنند.

بر اساس این گزارش، پژوهشگران می‌توانند آثار خود را در محورهای «کلام قدیم»، «کلام جدید»، «فلسفه دین»، «کلام تطبیقی بین الادیان» و «کلام تطبیقی بین المذاهب» ارائه کنند، همچنین مقالات برگرفته از پایان‌نامه‌های دفاع شده و یا در حال تدوین پذیرفته می‌شود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن های 32112216 و 32112074 تماس بگیرید.