لزوم ارائه گزارش عملکرد تبلیغ ویژه مبلغان محرم

محرم تبلیغ

معاون فرهنگی تبلیغی با بیان اینکه بیش از 750 مبلغ جامعه‌الزهرا علیهاالسلام جهت تبلیغ در دهه اول ماه محرم ثبت نام کردند، گفت: مبلغان تا 10 مهرماه، گزارش عملکرد تبلیغ دهه اول محرم را تکمیل و ارسال کنند.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسین تهرانی روز سه شنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: در دهه اول محرم، بیش از 750 بانوی مبلغ از سوی جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها برای امر تبلیغ به مراکز مختلف سطح کشور اعزام شدند.

معاون فرهنگی تبلیغی اظهار داشت: مبلغان جهت ساماندهی امر تبلیغ لازم است فرم گزارش عملکرد تبلیغ محرم و تأییدیه حکم تبلیغی خود را تا 10 مهر ماه به صورت حضوری به اداره امور مبلغان ارائه دهند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین تهرانی یادآور شد: مبلغان همچنین می‌توانند مدارک خود را از طریق فکس به شماره ۳۲۹۲۵۱۱۰ و یا پست الکترونیک به نشانی mobaleghin@jz.ac.ir ارسال کنند.

جهت دریافت فرم گزارش علمکرد تبلیغ دهه اول محرم این پیوند را فعال کنید (فایل ورد).

جهت دریافت فرم گزارش علمکرد تبلیغ دهه اول محرم این پیوند را فعال کنید (فایل پی دی اف).