حضور طلاب جامعه‌الزهرا (س) در همایش بین‌المللی بازخوانی و افشای حقوق بشر آمریکایی

همایش حقوق بشر آمریکایی

دومین همایش بین‌المللی «بازخوانی و افشای حقوق بشر آمریکایی» با حضور صد نفر از طلاب جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، دومین همایش بین المللی «بازخوانی و افشای حقوق بشر آمریکایی» روز سه شنبه 6 تیر با همکاری جمعی از سازمان های مردم نهاد و مجامع علمی و دانشگاهی از جمله جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در سالن سوره حوزه هنری تهران برگزار شد.

در این همایش بین المللی، صد نفر از طلاب ایرانی و بین الملل جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها حضور یافتند و در مصاحبه با رسانه به جنایات آمریکا در نقض حضور بشر اشاره داشتند.

در این همایش پس از قرائت قرآن به بازخوانی تحریم های ظالمانه و افشای حقوق بشر آمریکایی در حوزه بیماران تالاسمی و بیماران پروانه ای و همچنین شهادت سردار قاسم سلیمانی، جنایات شکل گرفته در افغانستان و بهره گیری آمریکا از جنایات منافقان در کشورهای دیگر پرداخته شد.

سخنرانان این مراسم، خانم شادمانی دبیر همایش، محمد دهقان معاون حقوقی ریاست جمهوری، سردار سیدمجتبی ابطحی دبیرکل کنفرانس بین المللی حمایت از انتفاضه فلسطین، یونس عرب دبیر انجمن حمایت از بیماران تالاسمی کشور، عباسعلی کدخدایی استاد تمام دانشگاه تهران، عضو حقوقدان شورای نگهبان و عضو حقیقی مجمع تشخیص مصلحت نظام، روایت افغانستان توسط بتول محقق پژوهشگر زنان و کودکان، مرضیه هاشمی مستندساز و گوینده اخبار آمریکایی فعال رسانه ای، جان جیمز یوبل فعال سیاسی و نویسنده آمریکایی بودند.