آیین تجلیل از بازنشستگان پرتلاش و مهربان مهدکودک جامعه‌الزهرا(س)

مهدکودک

برنامه «آیین تجلیل از مقام فضه خادمه» به مناسبت تجلیل از دو نیروی خدماتی مهدکودک جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، مراسم تجلیل از دو نیروی خدماتی مهدکودک شکوفه های بهار وابسته به جامعه‌الزهرا علیهاالسلام از سوی مدیریت مهدکودک و با حضور کارمندان و نونهالان مهد برگزار شد.

آیین تجلیل از بازنشستگان نیروهای خدماتی مهدکودک به منظور تجلیل از زحمات، تلاش‌ها و خدمات چندین ساله بازنشستگان پرتلاش و مهربان مهدکودک و ادای احترام و قدردانی از خدمات مخلصانه و مادرانه آنها برگزار شد.

در این مراسم که آیین تجلیل از مقام فضه خادمه نام گرفت، کودکان مهد  به سهم خود و به رسم قدردانی از مهربانی‌های این دو نیروی خدوم به اجرای شعر و دکلمه پرداختند.

خانم ازناوی مدیر مهد کودک جامعه‌الزهرا علیهاالسلام و سایر کارمندان از فعالیت‌ها و تلاش‌های بی دریغ خانم‌ها موحدی و پورحسین قدردانی کردند و هدیه‌ای به رسم یادبود به ایشان اهدا شد.