فراخوان شرکت در نهمین کنگره ملی ادبیات پایداری

نهمین کنگره ملی ادبیات پایداری

نهمین کنگره ملی ادبیات پایداری از مشروطه تا کنون، به میزبانی استان چهارمحال و بختیاری برگزار می‌شود و پژوهشگران می‌توانند مقالات خود را 15 بهمن ماه ۱۴۰۰ ارسال کنند.

به گزارش روابط عمومی، نهمین کنگره ملی ادبیات پایداری با موضوع «جریان‌های فکری ادبیات پایداری از مشروطه تاکنون» به همت دانشگاه شهرکرد و  اداره کل حفظ آزاد نشر ارزش های دفاع مقدس استان چهارمحال و بختیاری و با همکاری دانشگاه شهید باهنر کرمان در تاریخ ۱۴ و ۱۵ اسفند ۱۴۰۰ به میزبانی بام ایران استان چهارمحال و بختیاری برگزار خواهد شد.

هدف این کنگره پرداختن به جریان‌های فکری ادبیات پایداری و بازیابی رگه‌های پایداری از زمان مشروطه تا کنون و نیز پرداختن به آثار ادبی این حوزه در یکصد سال اخیر است.

محورهای نهمین کنگره ملی ادبیات پایداری

جریان های فکری پایداری الهام گرفته از اندیشه های دینی و مذهبی و بازتاب آن در آثار ادبی،

جریان فکری پایداری الهام گرفته از اندیشه های ایرانی (ملی-تاریخی) و بازتاب آن در آثار ادبی

جریان فکری پایداری الهام گرفته از نهضت های آزادی بخش جهان و بازتاب آن در آثار ادبی

جریان فکری پایداری الهام گرفته از مولفه های عرفانی (عرفان گرا) و بازتاب آن در آثار ادبی

جریان فکری پایداری الهام گرفته از تحولات مهم سیاسی و اجتماعی و شرق و غرب و بازتاب آن در آثار ادبی.

نقش احزاب در شکل گیری و استقرار جریان های فکری و بازتاب آن در آثار ادبی منظوم و منثور.

جلوه های انعکاس نقش طبقات اجتماعی (علما و روحانیون، دانشگاهیان و ...) در شکل گیری و استقرار جریان های فکری پایداری در آثار ادبی؛

آسیب شناسی جریان های فکری پایداری بر پایه چگونگی انعکاس این جریان های فکری در آثار ادبی؛

بررسی مهم ترین مولفه های پایداری در آثار ادبی با عنایت به جریان های فکری غالب در آن آثار؛

جریان های فکری پایداری و آفرینش آثار ویژه ادبی برای زنان، کودکان و نوجوانان.

تحلیل شبکه همبستگی نویسندگان یا شاعران در هریک از جریان های فکری پایداری.

دگردیسی فکری نویسندگان یا شاعران با عنایت به وابستگی آنان به جریان فکری خاص در حوزه ادبیات پایداری.

رویکرد نویسندگان و شاعران در برابر جریان های پایداری از مشروطه تاکنون؛

بررسی شباهت ها و تفاوت های جریان های فکری گوناگون پایداری بر اساس مولفه های ذکر شده در آثار منظوم و منثور منسوب به آنان؛

معرفی موفق ترین جریان های فکری پایداری از جهت تولید آثار ادبی و تاثیرگذاری بر مخاطبان در دوره های زمانی مختلف؛

بررسی تطبیقی جریان های فکری ادبیات پایداری ایران با کشورهای اسلامی منطقه با تکیه بر آثار ادبی.

بررسی دگردیسی جریان های فکری حاکم بر موضوع دفاع مقدس بعد از جنگ تحمیلی تاکنون بر پایه آثار ادبی.

نقد و بررسی شخصیت های تاثیرگذار بر جریان های فکری ادبیات پایداری بر اساس آثار ادبی با نحوریت جبهه مقاومت بویژه شخصیت شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی.

نهمین کنگره ملی ادبیات پایداری با فراخوان پذیرش مقالات در محورهای بیست‌گانه در تمامی دانشگاه‌ها و محافل علمی و عمومی منتشر شده است.

۱۵ بهمن‌ماه آخرین مهلت دریافت مقالات است و این کنگره در روزهای ۱۴ و ۱۵ اسفندماه، در صورت مهیا بودن شرایط و مجوز ستاد کرونا، به‌صورت حضوری در دانشگاه شهرکرد برگزار خواهد شد.

مقالات برتر که مورد تأیید داوران نشریه علمی پژوهشی ادبیات پایداری و پژوهشنامه ادبیات معاصر ایران قرار بگیرند، در آن نشریات و سایر مقالات برگزیده در مجموعه مقالات کنگره چاپ خواهند شد، همچنین مقالات برتر در سامانه ISC نمایه خواهند شد.

پژوهشگران و نویسندگان می‌توانند مقالات خود را در مهلت اعلام شده به نشانی bonyaddefa.chb@gmail.com ارسال کنند؛ این افراد همچنین می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت شیوه‌نامه نگارش مقالات با شماره ۰۳۸۳۲۲۲۶۱۶۳ (داخلی ۱۲ و ۲۱) و یا ۰۹۱۳۹۸۳۵۵۴۷ تماس بگیرند.

شیوه نامه نهمین کنگره ملی ادبیات پایداری