از سوی معاونت پژوهش جامعه الزهرا

کتابچه دیجیتال دانستنی های پژوهش منتشر شد

دانستنی های پژوهش

کتابچه دیجیتال دانستنی های پژوهش با نگاهی گذرا به برخی خرده مهارت های پژوهش می کوشد تا راهنمای خوبی برای پژوهشگران و علاقه مندان به پژوهش باشد.

به گزارش روابط عمومی، کتابچه دیجیتال دانستنی های پژوهش در شش بخش با هدف آشنایی طلاب، اساتید و پژوهشگران با مفاهیم، اصول و ابزارهای پژوهش گردآوری و تنظیم شده است.

مروری بر اصول عمومی و پایه نگارش، پیش نیازها و مهارت های مقاله نویسی و پایان نامه نویسی، آشنایی با پایگاه های اطلاعاتی، آشنایی با نرم افزارهای پژوهشی، آشنایی با نشریات علمی و کتابشناسی روش تحقیق، شش بخش این کتابچه دیجیتال است.

این کتابچه با نگاهی گذرا به برخی خرده مهارت های پژوهش می کوشد تا راهنمای خوبی برای پژوهشگران و علاقه مندان به پژوهش باشد.

گفتنی است کتابچه دیجیتال دانستنی های پژوهش در 69 صفحه و به همت معاونت پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام تهیه و در هفته پژوهش ارائه شده است.

کتابچه دیجیتال دانستنی های پژوهش را از اینجا دریافت کنید.