برگزاری دومین روز رویداد فرهنگی جامعه الزهراء

دومين روز از رويداد فرهنگى با حضور مدير محترم جامعه الزهراء عليهاالسلام و طلاب ایده پرداز جامعه، برگزار شد

رویداد دوم

دومين روز از رویداد فرهنگی، با موضوع «نقش آفرینی جوانان برای پیشرفت ایران در لبیک به مقام معظم رهبری دامت برکاته»، با حضور مدير محترم جامعه الزهرا عليهاسلام، معاون فرهنگى و برخى مديران ارشد مجموعه، برگزار شد

به گزارش روابط عمومی، دومين روز از رویداد فرهنگی، با موضوع «نقش آفرینی جوانان برای پیشرفت ایران در لبیک به مقام معظم رهبری دامت برکاته»، با حضور مدير محترم جامعه الزهرا عليهاسلام، معاون فرهنگى و برخى از مديران ارشد مجموعه، برگزار شد.

دومين روز از رويداد فرهنگى، با ياد و نام حضرت صاحب الزمان عليهاسلام، از ساعت ٧ صبح روز جمعه، ٢٨ آبان آغاز شد و در ساعت بيست روز جمعه،به پايان رسيد.

در دومين روز از این رويداد، هشت گروه هشت نفره، به نام هشت نفر از شهداى شهيده انقلاب اسلامى، دومين مناظره خود را  با هدايت گرى مربيان، در برابر داوران محترم،انجام دادند.

اين رويداد فرهنگى، در پايان، با انتخاب گروه برتر طلاب جوان انقلابى، به كار خود پايان داد.

مدير محترم جامعه الزهرا عليهاسلام، ضمن بیاناتی با تشكر از تلاش خالصانه شرکت کنندگان از جمله طلاب، مربیان، استادان و داوران ارجمند، با اهداى هدايا و لوح يادبود از آنها، قدردانى كرد.

برای اطلاع بیشتر به کانال رسمی رویداد فرهنگی بپیوندید: