دختران و بانوان انقلابی، در نخستین رویداد فرهنگی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام، خوش درخشیدند

رویداد فرهنگی

نخستین رویداد فرهنگی، از سلسله رویدادهای فصلی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام، با موضوع «نقش آفرینی جوانان برای پیشرفت ایران در لبیک به مقام معظم رهبری دامت برکاته» در خوابگاه حضرت خدیجه علیهاالسلام، در حال برگزاری است

به گزارش روابط عمومی نخستین رویداد فرهنگی، از سلسله رویدادهای فصلی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام، با موضوع «نقش آفرینی جوانان برای پیشرفت ایران در لبیک به مقام معظم رهبری دامت برکاته»، زیر نظر مدیریت جامعه‌الزهرا سلام الله علیها، سرکار خانم دکتر برقعی و به همت معاونت فرهنگی تبلیغی، با حضور 92 نفر از جهادگران فرهنگی و جوانان انقلابی، از ساعت 7 صبح، پنجشنبه 27 آبان 1400 آغاز و تا ساعت 20، روز بیست و هشتم آبان، ادامه خواهد یافت.

در این برنامه فرهنگی، 67 نفراز طلاب در قالب 8 گروه، از سراسر ایران، با حضور یک مربی، درباره بیانّیه گام دوم انقلاب اسلامی، به مباحثه می‌پردازند. این هشت گروه، در قالب مناظره، با طرح مهمترین مسئله انقلاب اسلامی از نگاه خود، تبیین نقش مردم و جایگاه خود برای رفع مسئله در برابر داوران و استادان ارجمند ایده‌پردازی می‌کنند و بعد از  ارزیابی پایانی، برترین گروه معرفی و به تمامی شرکت‌کنندگان گواهی شرکت در رویداد، تقدیم خواهد ‌شد.

داوران نخستین رویداد فرهنگی، جناب آقای دکتر افتخاری، جناب آقای ایران‌منش، جناب آقای باقری، دکتر دنیوی و سرکار خانم‌ها مهدی‌پور و خانم گراوند هستند.

مهمانان ویژه رویداد مدیر ارجمند جامعه‌الزهراء سلام‌الله‌علیها، معاونان، مشاوران و مدیران ارشد مجموعه جامعه‌الزهراء سلام‌‌الله‌علیها هستند.

علاقه مندان می توانند با عضویت در کانال رسمی رویداد به آدرس:  https://eitaa.com/roydadjamee  از آخرین اخبار و برنامه‌های این رویداد اطلاع یابند.