به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم معصومه وثاقتی، سرپرست مرکز تخصصی طلاب غیرایرانی در گفتگو با مرکز خبر با اشاره اینکه تاکنون 559 طلبه غیرایرانی و 52 طلبه ایرانی در رشتههای مختلف مقاطع سطح سه و چهار این مرکز به تحصیل پرداخته اند، گفت: پرورش طلاب ایرانی زباندان، برگزاری دروس به زبان انگلیسی و انتشار نشریه های الکترونیکی از طرحهای موفق قبل از سال 1394 بود که ضرورت دارد در ساختار فعلی توجه بیشتری به آن شود.
وی افزود: در حال حاضر حدود 190 طلبه غیرایرانی در شش رشته «اصول و فقه اسلامي»، «روانشناسي تربيتي»، «تفسیر و علوم قرآن»، «کلام اسلامي»، «تاريخ اهلبيت عليهمالسلام» و «فلسفه اسلامی» در حال تحصیل در این مرکز تخصصی هستند.
خانم وثاقتی با بیان اینکه همه رشته های مذکور در مقطع سطح سه اجرا می شود افزود: دو رشته «تفسیر و علوم قرآن» و «روانشناسی تربیتی» از محبوبیت بیشتری در بین طلاب بین الملل برخوردار است.
وی خاطر نشان کرد: طلاب در حال تحصیل این مرکز از 18 کشور افغانستان، پاکستان، هندوستان، عربستان، لبنان، آذربایجان، عراق، تانزانیا، اندونزی، تایلند، انگلستان، تاجیکستان، سریلانکا، سوریه، کومور، مالزی، یمن و کنگو هستند.
سرپرست مرکز تخصصی طلاب غیرایرانی با اشاره به برخی از مشکلات این مرکز گفت: امید است با پیگیری و رفع این موانع، پذیرش نظام مند، ایجاد هیئت علمی خاص طلاب بین الملل و بهره مندی از توانمندی طلاب فارغ التحصیل در مجموعه حاصل شود.
نظرات