استقبال چشمگیر بانوان از دوره های مهارتی فرهنگی

photo_2021-06-27_12-45-56 (1)

بیستمین دوره مهارتی فرهنگی و پنجمين دوره مجازی مهارتی، با استقبال چشمگير‌ بانوان، آغاز به كار كرد.

به گزارش روابط عمومی، نيره‌سادات قاسمی زاديان، مدير اداره آموزش‌های مهارتی فرهنگی در گفتگو با واحد خبر، گفت: از سال 1395تا کنون، با اعلام 20 فراخوان، 875 کارگاه با حضور 10750نفر و به مدت 122 هزار و پانصد ساعت برگزار شده است.

وی ادامه داد: با گذشت 68 ماه از برگزاری کارگاه‌های کاربردی و متنوّع نشان داده شد پرداختن به نیازهای فردی و اجتماعی بانوان، تا چه اندازه می‌تواند در حفظ آرامش روحی، معنوی و مادّی آنها و خانواده‌هایشان موثر باشد؛ حتی در شرایط سخت کرونایی، با رشد چشمگیری شاهد افزایش تعداد فراگیران بوده‌ایم.

قاسمی زاديان افزود: کارگاه پاییزه مهارتی فرهنگی، باشعار «با مهارت، زندگی زودتر قیمتی می‌شود» و استقبال چشم‌گير  1105 نفر، از بانوان و دختران سراسر ايران، فعاليت رسمی خود را از هفته نخست آبان ماه 1400 آغاز كرده است. اين طرح با اجرای 67 كارگاه متنوع، در دو نوبت صبح و عصر، در حال برگزاری است. در گروه فناوری اطلاعات 240 نفر، هنرهای تجسمی 148 نفر، هنرهای دستی 386 نفر، هنرهای ادبی  91 نفر، مهارت‌هاي زندگی 192 نفر و در بخش كودك و نوجوان 48 نفر شركت كرده‌اند.

مدير اداره آموزش‌های مهارتی فرهنگی خاطرنشان کرد: دوره پاییزه از روز سوم آبان 1400 و به يمن ميلاد مبارك حضرت رسول مهربانی‌ها آغاز شده است تا پايان دی 1400 ادامه خواهد داشت.

وی افزود: مشتاقانی كه موفق به حضور در دوره‌پاییزه 1400 نشده‌اند، می‌توانند با عضويت دركانال رسمی اداره آموزش‌های مهارتی فرهنگی، به نشانی https://eitaa.com/edare_amf_jz در جريان تازه‌ترين آموزش‌های مهارتی فرهنگی در طول سال قرار گيرند.