انتصاب «مدیر اداره تبلیغ نوین و فضای مجازی جامعه‌الزهرا(س)»

انتصاب 22

سرکار خانم حکمت نیا به عنوان «مدیر اداره تبلیغ نوین و فضای مجازی معاونت فرهنگی تبلیغی جامعه الزهرا علیهاالسلام» منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم ندا حکمت نیا از سوی حجت‌الاسلام والمسلمین حسن برزو، معاون فرهنگی تبلیغی جامعه الزهرا علیهاالسلام به عنوان «مدیر اداره تبلیغ نوین و فضای مجازی» منصوب شد.

در بخشی از این حکم آمده است:

«با توجه به مراتب علمی و مدیریتی حضرتعالی و تعهد و تجارب ارزشمندتان در حوزه رسانه جنابعالی را به عنوان مدیر اداره تبلیغ نوین و فضای مجازی معاونت فرهنگی تبلیغی منصوب می‌نمایم.

پرداختن به بحث راهکارها و شیوه‌های مختلف و نوظهور تبلیغ در فضای مجازی و آشنایی و تسلط بر ابزار از سوی و توجه خاص به تولید محتوای مناسب، مطلوب و فاخر از سوی دیگر می‌تواند این نهاد مقدس را به جایگاهی در خور در این عرصه برساند».

دریافت تصویر خبر