تمدید ثبت نام طلاب جامعه الزهرا و فرزندانشان در پنجمين جشنواره قرآن و عترت تا 15 آبان

پنجمین جشنواره قرآن و عترت

ثبت نام طلاب جامعه الزهرا علیهاالسلام و فرزندانشان در پنجمين جشنواره قرآن و عترت مرکز خدمات حوزه‌های علمیه تا 15 آبان ماه تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی، پنجمين جشنواره سراسری قرآن و عترت مرکز خدمات حوزه‌های علمیه ویژه همسر و فرزندان طلاب برادر و طلاب خواهر و فرزندان ایشان به همت دبیرخانه قرآن و عترت معاونت معیشت و فرهنگی مرکز خدمات حوزه های علمیه و سازمان دارالقرآن کریم برگزار می‌شود.

با تعاملات صورت گرفته، امکان ثبت نام بانوان طلبه جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و فرزندان ایشان فراهم شده است.

طلاب جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برای ثبت نام تا تاریخ 15 آبان 1401 فرصت دارند در اين جشنواره از طریق لينک زیر ثبت نام کنند: https://qh.jz.ac.ir/register/Registration3/17

دانلود آیین نامه و شیوه نامه اجرایی چهارمین جشنواره سراسری قرآن و عترت مرکز خدمات حوزه‌های علمیه