راه‌اندازی صفحه جلسات توجیهی و رفع اشکال هفتگی مرکز تخصصی طلاب غیرایرانی

download (2)

صفحه جلسات توجیهی و رفع اشکال هفتگی مرکز تخصصی طلاب غیرایرانی جامعه الزهرا علیهاالسلام راه اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی، مرکز تخصصی طلاب غیرایرانی به دنبال پاسخگویی‌های حضوری، تلفنی و مجازی در پیام رسان های واتس‌اپ و ایتا، با هدف تعامل بیشتر و پاسخگویی آنلاین هفتگی به سئوالات طلاب در محیط ادوبی کانکت، در سامانه آموزش مجازی صفحه ای با عنوان «جلسات توجیهی و رفع اشکال» ایجاد کرده است تا طلاب مرکز بتوانند با مراجعه به میز کار سامانه و صفحه مربوطه، سوالات خود را در موضوعات مختلف ورود به سامانه، شرکت در کلاس‌های آنلاین، فعالسازی میکروفون، ارسال تکالیف، شرکت در آزمون و غیره مطرح و پاسخ آن را در کلاس‌های آنلاین دریافت نمايند.

این کلاس‌ها ویژه طلاب مرکز تخصصی طلاب غیرایرانی بوده و آموزش علاوه بر سوالات ازپیشنهادها و انتقادات سازنده خواهران عزیز استقبال می‌نماید.

جلسه اول کلاس روز شنبه برابر با ۲۴ مهرماه از ساعت 10 تا 12 برگزار می‌شود.