اطلاعیه شماره 5 ستاد آموزش از راه دور جامعه‌الزهرا(س) در نیمسال اول ۴۰۱-۱۴۰۰؛

«شيوه طراحی سؤالات و نحوه برگزاری امتحانات نيمسال اول»

اطلاعیه شیوه طراحی سوالات و برگزاری امتحانات

اطلاعیه «شيوه طراحی سؤالات و نحوه برگزاری امتحانات نيمسال اول سال تحصيلی 1401-1400» از سوی ستاد آموزش از راه دور جامعه الزهرا علیهاالسلام اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی، ستاد آموزش از راه دور جامعه الزهرا علیهاالسلام طی صدور اطلاعیه ای، شیوه طراحی سؤالات و نحوه برگزاری امتحانات نیمسال اول سال تحصیلی 1401-1400 را اعلام کرد.

در این اطلاعیه آمده است:

«قابل توجه طلاب تمامی مقاطع تحصیلی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها؛

تمام امتحانات دروس سطح ۴، دوره تربیت مدرس و دوره عالی فقه و اصول به شیوه تشریحی و به صورت حضوری برگزار می‌شود.

امتحانات میان ترم دروس سطح ٣ و دروس گرایشی سطح ٢، به شیوه تشریحی و به‌ صورت مجازی برگزار می‌گردد.

امتحانات میان ترم دروس عمومی سطح ٢، پیشنیاز تکمیلی و دوره تمهیدیه به شیوه تستی و به صورت مجازی برگزار می‌شود.

البته امتحانات میان ترم دروس اصول ٢ و ٣ و فقه ١ و ٢ و ٣  سطح ٢ به شیوه تشریحی و به صورت مجازی برگزار می‌شود.

توجه:

شیوه برگزاری امتحانات پایان نیمسال دروس تمهیدیه، دوره عمومی، گرایشی و سطح سه در صورت مجازی بودن مطابق با امتحانات میان‌ترم، و در صورت مهیا بودن شرایط کشور به شیوه تشریحی و به صورت حضوری برگزار خواهد شد.

نکات تکمیلی و راهنمای شرکت در امتحانات میان ترم متعاقبا اعلام می شود.

ستاد آموزش از راه دور».