برگزاری هشتمین مرحله «طرح مطالعاتی حدیث‌خوانی اصول کافی»

اصول کافی مرحله هشتم

هشتمین مرحله طرح مطالعاتی حدیث‌خوانی کتاب شریف اصول کافی آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی، هشتمین مرحله طرح مطالعاتی حدیث‌خوانی کتاب شریف اصول کافی به همت اداره قرآن و حدیث جامعه الزهرا علیهاالسلام آغاز شد.

این مرحله به بخش چهارم از کتاب «الایمان و الکفر» اصول کافی، باب «إنّ الله إنّما یُعطِی الدّین مَن یُحِبه» تا باب «مَن طَلَب عَثَرات المُؤمنین و عَوراتِهم» اختصاص دارد.

بانوان طلبه می‌توانند فایل سؤالات هر مرحله را از سایت و کانال‌های جامعه‌الزهرا علیهاالسلام دریافت و پاسخنامه‌های خود را  به پست الکترونیک ذکر شده در دفترچه به نشانی hadith@jz.ac.ir ارسال کنند.

در این طرح، امکان پیوستن بانوانی که موفق به شرکت در مراحل قبلی این مسابقات نشده‌اند، به شرط ارائه پاسخنامه مراحل قبل فراهم شده است.

این افراد می‌توانند با پیوستن به کانال این طرح در پیام‌رسان ایتا به آدرس https://eitaa.com/jz_osulekafi دفترچه سوالات و محتوای مراحل قبل را دریافت کنند.

مهلت تحویل پاسخنامه مرحله هشتم تا 10 آبان  است و شرکت کنندگانی که از مراحل  قبل جا مانده‌اند، می‌توانند پاسخنامه‌های خود را تا تاریخ مذکور تحویل دهند.

جهت دریافت اطلاعات بیشتر با شماره ۳۲۱۱۲۴۳۶ تماس بگیرید.

جهت دریافت دفترچه مرحله اول این لینک را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه مرحله دوم این لینک را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه مرحله سوم این لینک را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه مرحله چهارم این لینک را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه مرحله پنجم این لینک را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه مرحله ششم این لینک را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه مرحله هفتم این لینک را فعال کنید.

جهت دریافت دفترچه مرحله هشتم این لینک را فعال کنید.

باب ایمان و کفر، قسمت سوم از «الحُبّ و البُغض فِی الله» تا «ان الله انما یُعطی الدّین من یُحِبه»