پنجمین جلسه مجازی درس اخلاق طلاب جامعه‌الزهرا(س)

درس اخلاق

پنجمین جلسه مجازی درس اخلاق طلاب جامعه‌الزهرا(س) در نیمسال تحصیلی جاری با سخنرانی استاد لقمانی و موضوع «آداب فردی» برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، خانم سیده زهرا حسینی سرپرست اداره کل امور تربیتی  در گفتگو با واحد خبر، اظهار داشت: پنجمین جلسه درس اخلاق عمومی طلاب حضوری وغیر حضوری جامعه الزهرا علیها السلام به همت اداره تربیتی با موضوع «آداب فردی» برگزار می‌شود.

خانم حسینی عنوان کرد: درس اخلاق عمومی بانوان طلبه در نیمسال اول سال تحصیلی 1401 - 1400به خاطر شرایط پیش آمده، همانند ترم گذشته به صورت مجازی برگزار می‌شود.

سرپرست اداره کل امور تربیتی جامعه الزهرا علیهاالسلام یادآوری کرد: حجت الاسلام و المسلمین احمد لقمانی استاد اخلاق حوزه در این جلسه به ادامه بحث هفته گذشته با موضوع «آداب فردی» می‌پردازد.

حسینی خاطرنشان کرد: جلسه درس اخلاق طلاب دوره عمومی، مراکز تخصصی، حضوری و غیرحضوری هر هفته روز یکشنبه، ساعت ۱۱ تا 12به صورت آنلاین در حسینه مجازی و به صورت آفلاین بر روی سایت جامعه الزهرا علیهاالسلام بارگذاری خواهد شد.

وی در پایان گفت: طلاب حضوری و غیرحضوری می‌توانند از طریق پیوند https://heyatonline.ir/fa/heyat/1739 در این جلسات شرکت کنند.