اطلاعیه شماره 1 ستاد آموزش از راه دور جامعه‌الزهرا(س) در نیمسال اول 401-1400؛

شیوه ارائه دروس در نیمسال اول سال تحصیلی 1401-1400

ستاد  از راه دور جامعه الزهرا

ستاد آموزش از راه دور جامعه‌الزهرا(س) در اولین اطلاعیه نیمسال اول سال تحصیلی 401-1400 به بیان «‌شیوه ارائه دروس در نیمسال اول سال تحصیلی» پرداخت.

به گزارش روابط عمومی، ستاد آموزش از راه دور طلاب حضوری جامعه الزهرا علیهاالسلام در اولین اطلاعیه نیمسال اول تحصیلی 1401-1400 موضوع «‌شیوه ارائه دروس در نیمسال اول سال تحصیلی» را منتشر کرد.

در این اطلاعیه خطاب به اساتید و بانوان طلبه جامعه الزهرا علیهاالسلام آمده است:

«با اتکال به خداوند متعال و توسل به اهل بیت علیهم السلام، دروس جامعة الزهرا سلام الله علیها از 15 شهریور ماه شروع خواهد شد.

قابل ذکر است که در این نیمسال با توجه به وضعیت موجود در کشور به خاطر ویروس کرونا، شیوه ارائه دروس طلاب حضوری دوره‌های زبان فارسی و مقاطع تحصیلی تمهیدیه، سطح 2، 3 و 4 (اعم از طلاب ایرانی و غیرایرانی) به صورت مجازی است و دروس به صورت آنلاین و یا آفلاین ارائه خواهد شد که توضیحات تکمیلی متعاقبا اعلام می‌شود.

ستاد آموزش از راه دور».