اطلاعیه تحصیلات عمومی جامعه‌الزهرا(س) ویژه طلاب خوابگاهی سطح دو

بازگشایی سرای حضرت خدیجه(س) از 5 مهر

سرای حضرت خدیجه

تحصیلات عمومی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در اطلاعیه ای از حضوری شدن کلاس‌های نیمسال اول 1402-1401 از شنبه 9 مهر خبر داد.

به گزارش روابط عمومی، تحصیلات عمومی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها طی اطلاعیه ای اعلام کرد:

قابل توجه طلاب خوابگاهی سطح دو

کلاس‌های نیمسال اول 1402-1401 از شنبه 9 مهر به صورت حضوری برگزار می‌شود.

به حول و قوه الهی و با پیگیری مسئولان مربوطه، برای طلاب خوابگاهی سطح 2 که تا کنون به صورت مجازی مشغول به تحصیل بوده اند، امکان حضور در خوابگاه فراهم شده است.

طلاب خوابگاهی ایرانی در نیمسال اول 1402-1401 ملزم به حضور درکلاس هستند؛

طلاب خوابگاهی بین‌الملل در صورت امکان حضور در ایران می‌توانند از خوابگاه استفاده کنند، در غیر این صورت از کلاس‌های مجازی بهره خواهند برد.

تذکر:

با توجه به برگزاری امتحانات مجدد به صورت حضوری در روزهای 6 و 7 مهر، سرای حضرت خدیجه سلام‌الله‌علیها از 5 مهر پذیرای طلاب خوابگاهی است.

امتحانات مجدد در روزهای 6 و 7 مهر، برای طلاب خوابگاهی بین‌الملل در صورت عدم حضور به صورت آنلاین برگزار می‌شود.

برای اطلاع از شرایط و ضوابط  حضور در سرای حضرت خدیجه سلام‌الله‌علیها به کانال خوابگاه در پیام رسان ایتا مراجعه فرمایید.

کلاس‌های طلاب خوابگاهی دوره زبان فارسی و تمهیدیه همچنان تا پایان نیمسال اول 1402-1401 به صورت مجازی برگزار می‌شود.

تحصیلات عمومی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها