آغاز ثبت نام کلاس‌های تابستانه شکوفه‌های بهار

ثبت نام دوره های مهدکودک شکوفه های بهار در تابستان

ثبت نام کلاس‌های تابستانه شکوفه‌های بهار در دوره‌های «سفالگری»، «مهارت و کاردستی» و «رنگ و نقاشی» ویژه کودکان 5 تا 7 سال آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی، خانم فاطمه ازناوی در گفتگو با واحد خبر، عنوان از آغاز ثبت نام کلاس‌های تابستانه شکوفه‌های بهار خبر داد.

مدیر مهدکودک جامعه الزهرا علیهاالسلام افزود: این دوره شامل کلاس‌های «سفالگری»، «مهارت و کاردستی» و «رنگ و نقاشی» ویژه کودکان 5 تا 7 سال است.

ازناوی یادآور شد: این دوره‌های آموزشی هنری به صورت مجازی و حضوری در نظر گرفته شده و فرزندان طلاب از تخفیف ویژه‌ای برخوردار می‌شوند.

وی بیان داشت: علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند سوالات و درخواست‌های خود را به پیام رسان ایتا به شماره همراه 09371404810 ارسال کنند.

مدیر مهدکودک شکوفه‌های بهار اعلام کرد: مهلت ثبت نام در این دوره‌ها تا 25 خرداد است و کلاس‌های دوره از ابتدای تیرماه آغاز می‌شود.