با استقبال سرکار خانم برقعی آغاز شد؛

پویش «اگر من جای مدیر جامعه الزهرا بودم ...»

400-03-12- پویش اگر من جای مدیر

سرکار خانم سیده زهره برقعی مدیر جدید جامعه الزهرا علیهاالسلام آماده شنیدن ایده‌ها و ابتکارات شما مخاطبان بزرگوار به ویژه بانوان طلبه است.

به گزارش روابط عمومی، نقد،‌ آزاداندیشی، مطالبه‌گری و شفاف‌سازی از فرهنگ‌های جاری در حوزه‌های علمیه بوده است که طلاب از همان روزهای آغاز طلبگی که وارد فرایند مباحثه، انتخاب استاد و بحث‌های جدی در متون درسی می‌شوند با آن انس می‌گیرند.

خبرگزاری حوزه بر همین اساس و نیز رعایت رسالت حرفه‌ای خود، بیش از ۱۰ پویش‌ را در ۴ سال اخیر به انجام رسانده است.

هم‌اینک و با انتصاب سرکار خانم برقعی به عنوان مدیر جدید جامعه الزهرا علیهاالسلام و نخستین مدیرِ خانم برای این نهاد عالی حوزوی، پویش «اگر من جای مدیر جامعه الزهرا بودم...» آغاز می‌شود و از همه شما مخاطبان و همراهان عزیز می‌خواهیم که دیدگاه‌های خود را برای پیشبرد امور مربوط به جامعه الزهرا علیهاالسلام در میان بگذارید.

تمام دیدگاه‌ها بدون کلمه‌ای حذف یا سانسور، تقدیم سر کار خانم برقعی خواهد شد.

برای درج ایده‌ها، ابتکارات،پیشنهادات، انتقادات، طرح‌ها و نظرات خود درباره امور آموزشی، پژوهشی و تبلیغی بانوان طلبه و بخش‌های مختلف جامعه الزهرا علیهاالسلام، لطفاً دیدگاه‌های خود را در قسمت «ارسال نظر» لینک https://www.hawzahnews.com/news/961616 در خبرگزاری حوزه ارسال بفرمایید.

نظرات شما مبنای تصمیم گیری خواهد شد.