از سوی معاونت آموزشی تربیتی جامعه‌الزهرا(س) برگزار می‌شود؛

نشست «معیارهای انتخاب اصلح بر مبنای آیات قرآن کریم»

انتخابات

نشست «معیارهای انتخاب اصلح بر مبنای آیات قرآن کریم» با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین راسل برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، خانم سیده زهرا حسینی در گفتگو با واحد خبر، اظهار داشت: با هماهنگی معاون محترم آموزشی تربیتی جامعه الزهرا علیهاالسلام و به همت اداره قرآن و حدیث، نشست «معیارهای انتخاب اصلح بر مبنای آیات قرآن کریم» برگزار می‌شود.

سرپرست اداره کل امور تربیتی جامعه الزهرا علیهاالسلام گفت: انتخاب کارگزاران و مدیران اصلح، شایسته توجه و بررسی است و باید معیارهایی برای سنجش افراد و انتخاب ایشان در نظر گرفته شود.

حسینی افزود: مسلماً معیارهای سنجش در هر جامعه باید متناسب با ارزش‌ها و جهان‌بینی آن جامعه تعریف شود.

وی تصریح کرد: در مدیریت اسلامی، بهترین مرجع برای یافتن معیارهای مناسب سنجش افراد، قطعاً آیات نورانی قرآن کریم و سخن معصومین علیهم‌السلام است.

سرپرست اداره کل امور تربیتی جامعه الزهرا علیهاالسلام بیان داشت: اداره قرآن و حدیث با توجه به نزدیکی ایام انتخابات سرنوشت‌ساز ریاست جمهوری، نشستی با عنوان «معیارهای انتخاب اصلح بر مبنای آیات قرآن کریم» را با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین روح الله راسل، کارشناس برجسته قرآنی برگزار می‌کند.

حسینی عنوان کرد: این نشست روز شنبه 8  خرداد، ساعت 10 تا 11 به صورت مجازی و از طریق درگاه https://heyatonline.ir/heyat/1739 برگزار می‌شود.

وی در پایان یادآور شد: نشست دیگر این اداره با عنوان «معیارهای انتخاب اصلح بر مبنای نامه 53 نهج البلاغه» روز دوشنبه 17 خرداد برگزار خواهد شد که جزئیات آن اطلاع رسانی خواهد شد.