فرصت مجدد ثبت نام برای داوطلبان سطح ۴ و دوره عالی فقه و اصول

آزمون ورودی سطح چهار و دوره عالی فقه و اصول

فرصت مجدد ثبت نام برای داوطلبان سطح ۴ و دوره عالی فقه و اصول در آزمون ورودی سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ فراهم شد.

به گزارش روابط عمومی، اداره سنجش و پذیرش جامعه الزهرا علیهاالسلام در اطلاعیه ای اعلام کرد:

«با توجه به تعویق زمان برگزاری آزمون سطح 4 و دوره عالی فقه و اصول به دلیل محدودیت‌های تردد اعلام شده از سوی ستاد کرونا و عدم امکان برگزاری آزمون، به اطلاع آن دسته از داوطلبان واجد شرایط شرکت در آزمون مذکور می‌رساند که امکان ثبت نام آنها تا ساعت 14 روز چهارشنبه، 12 خرداد 1400 فراهم شده است.

زمان آزمون فعلاً مشخص نیست، اما به محض برطرف شدن محدودیت مذکور از سوی ستاد کرونا،  طی اطلاعیه جداگانه‌ای زمان آن به داوطلبان محترم اعلام خواهد شد.

نکته بسیار مهم: شایان ذکر است به محض برطرف شدن محدودیت‌ها و در اسرع وقت، آزمون سطح 4 و دوره عالی فقه و اصول برگزار خواهد شد، لذا داوطلبان در صورت آمادگی لازم و مطالعه کافی منابع در این آزمون ثبت نام کنند، زیرا آزمون مجددی برای جاماندگان برگزار نخواهد شد و هیچگونه اعتراضی درباره کم بودن زمان مطالعه منابع آزمون پذیرفته نخواهد شد».

داوطلبان جهت دریافت اطلاعات تکمیلی درباره آزمون ورودی و پذیرش جامعه الزهرا علیهاالسلام به سامانه پذیرش به نشانی https://paziresh.jz.ac.ir مراجعه کنند.