برگزاری آزمون آزمایشی ویژه داوطلبان جامانده از آزمون

آزمون آزمایشی

آزمون آزمایشی ویژه داوطلبان جامانده از آزمون روز پنجشنبه 30 اردیبهشت، ساعت 11 برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، اداره سنجش و پذیرش جامعه الزهرا علیهاالسلام در اطلاعیه ای اعلام کرد:

«به اطلاع داوطلبان محترم آزمون سطوح 2 و 3 و بازپذیری که موفق نشدند در آزمون آزمایشی روز دوشنبه 27 اردیبهشت شرکت نمایند، می‌رساند برای تسهیل در امور داوطلبان جهت آشنایی با فضای آزمون اصلی و بهره مندی از امتیاز آزمون، لازم است پنجشنبه 30  اردیبهشت ساعت 11 به سامانه آزمون آزمایشی مراجعه نمایند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت کارت ورود به جلسه می توانید به اطلاعیه «دریافت کارت آزمون مجازی (نام کاربری و کلمه عبور و آدرس سامانه) آزمون سطح ۲، ۳ و بازپذیری سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰» مراجعه نمایید».

این آزمون به صورت آزمایشی است و آزمون اصلی جامعه الزهرا علیهاالسلام روز جمعه 31 اردیبهشت به صورت مجازی برگزار می‌شود.

داوطلبان محترم آزمون سطوح ۲ و ۳ و بازپذیری می‌توانند با استفاده از کد رهگیری خود از لینک دریافت کارت آزمون با استفاده از کد رهگیری نسبت به دریافت کارت جلسه آزمون اقدام کنند و از زمان آزمون خود مطلع شوند.

داوطلبان جهت دریافت اطلاعات تکمیلی درباره آزمون ورودی و پذیرش جامعه الزهرا علیهاالسلام به سامانه پذیرش به نشانی https://paziresh.jz.ac.ir مراجعه کنند.