افغانستان! تسلیت

بیانیه بسیج طلاب جامعه‌الزهرا(س) در  محکومیت جنایت در مدرسه سیدالشهدا افغانستان

افغانستان

بسیج طلاب جامعه‌الزهرا(س) طی بیانیه ای، جنایت در مدرسه دخترانه سیدالشهدا افغانستان را محکوم کرد.

به گزارش روابط عمومی، در جریان انفجار انتحاری که روز شنبه (18 اردیبهشت) در نزدیکی یک مدرسه دخترانه در «دشت برچی» در جنوب غربی کابل به وقوع پیوست، متأسفانه دهها دانش آموز شیعه به شهادت رسیدند و بیش از صد نفر نیز زخمی شدند.

بسیج طلاب جامعه الزهرا علیهاالسلام ضمن محکوم کردن این حرکت تروریستی، بیانیه ای صادر کرده که به شرح ذیل است:

«وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ

باز هم غمی جانسوز دیگر و در قلب پاره پاره افغانستان

باز هم رسم دیرین کودک کشی استکباران جهانی

بازهم شیون مادران شیعه و آه از عمق جان برکشیده پدران داغ دیده

و باز هم غنچه‌های روزه دار پر پر شده

همان دختران مظلوم و بی دفاعی که افطاری‌شان در خون‌شان آغشته شد .

صبح با شوق آموختن گام بر راه مکتب گذاشتند و عصر، غلتیده به خون به سوی حق به پرواز درآمدند.

اما طبق معمول رسانه های غربی و مدعیان حقوق بشر و حمایت از کودکان دو روز است که مهر سکوت بر دهانشان کوفته اند و بی تفاوت تر از همیشه به گل‌های پر پر شده می‌نگرند و دم بر نمی‌آورند.

آیا آه جانسوز مادران را نمی‌شنوید؟

فریاد از ترس و وحشت برآمده کودکان بی پناه زخم برداشته را چطور ؟

آیا صورت آمیخته به اشک وخون دخترک مجروح را نمی‌بینید؟

التماس‌های دخترک بی‌قرار که کمک می‌طلبید نه برای نجات جانش که برای نجات کتاب‌هایش از آتش را چطور؟

آتشی که خصم و عداوت دیرین و بی پایان از خدا بی‌خبران دست نشانده شما به جانشان انداخت و دوستانشان را یک درمیان در مقابل چشمانشان به خاک و خون کشید.

آری ! گویا داستان جان فدایی کودکان در مکتب سید الشهدا به رسم خود پا برجاست و تمامی ندارد.

اما فریادی که تا ابد قلب هر انسان آزاده ای را می‌فشارد این است: کاکا آتش ساکم را خاموش کن کتاب‌هایم نسوزد...

بسیج طلاب جامعه الزهرا علیهاالسلام این مصیبت را به محضر حضرت امام عصر عجّل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریفه و همه دردمندان و شیعیان به ویژه طلاب افغانستانی این مؤسسه علمی حوزوی تسلیت عرض نموده  و با یاد و گرامیداشت شهید مقاومت، مرد میدان حاج قاسم سلیمانی با محکوم کردن این جنایت از مجامع بین المللی خواستار پیگیری و برخورد قاطع است.

والسلام علی من اتبع الهدی

بسیج طلاب جامعه الزهرا علیهاالسلام».