ادامه برگزاری درس اخلاق آفلاین ویژه طلاب جامعه الزهرا(س) در سال 1400

درس اخلاق

هفتمین جلسه درس اخلاق آفلاین طلاب حضوری و غیرحضوری جامعه الزهرا علیهاالسلام با موضوع «روش‌های تربیت اخلاقی و توحیدی» برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، خانم سیده زهرا حسینی ضمن تبریک اعیاد ماه شعبان و آغاز سال 1400 در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: درس اخلاق عمومی بانوان طلبه در نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ به خاطر شرایط پیش آمده، همانند ترم گذشته به صورت آفلاین برگزار می‌شود.

سرپرست اداره کل امور تربیتی جامعه الزهرا علیهاالسلام با بیان اینکه موضوع درس اخلاق این ترم، «روش‌های تربیت اخلاقی و توحیدی» است، گفت: در این ترم، 6 جلسه درس اخلاق برگزار شده و حجت‌الاسلام والمسلمین محمد رضا موسوی نسب، استاد اخلاق حوزه به تبیین این موضوع پرداخته است.

حسینی با اشاره به برگزاری هفتمین جلسه درس اخلاق در ترم جاری، یادآور شد: جلسه درس اخلاق طلاب دوره عمومی و مراکز تخصصی حضوری و غیرحضوری هر هفته روزهای یکشنبه از ساعت ۱۱ به صورت آفلاین بر روی سایت جامعه الزهرا علیهاالسلام بارگذاری می‌شود.

وی تصریح کرد: طلاب حضوری و غیرحضوری می‌توانند از طریق پیوند http://jz.ac.ir/post/۷۰۲۵- در این جلسات شرکت کنند.