سرپرست مرکز زبان فارسی و تمهيديه جامعه الزهرا منصوب شد

انتصاب

مدیر تحصیلات عمومی در حکمی خانم زهرا مقیسه را به سرپرستی مرکز زبان فارسی و تمهيديه جامعه الزهرا علیهاالسلام منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی، در بخشی از این حکم آمده است: نظر به مراتب شایستگی، تعهد، تخصص و سوابق ارزشمندتان و همچنین با عنایت به موافقت مدیر محترم جامعه الزهرا سلام الله علیها به موجب این حکم سرکارعالی به سمت سرپرست مرکز زبان فارسی و تمهیدیه به مدت یک سال منصوب می‌شوید.

بی‌شک تلاش شما جهت کسب تجربه از متخصصین داخل مجموعه و ارتباط و تعامل با سایر مراکز زبان فارسی حوزوی و غیرحوزوی بر ارتقاء این مجموعه فاخر می‌افزاید.

هم چنین سرکار خانم غیور بابایی از تلاش­های مخلصانه و خدمات ارزنده سرکار خانم رسولی موسوی جهت پایه گذاری، ارتقاء و هویت بخشی مرکز زبان فارسی در طول سالهای مسئولیت شان در مدیریت این مرکز قدردانی کرده است.