عناصر و مولفه‌های حال خوب در انسان از دیدگاه اسلام

دعای تحویل سال نوروز

"عناصر و مولفه‌های حال خوب در انسان از دیدگاه اسلام" از سوی مرکز مشاوره جامعه الزهرا علیهاالسلام منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی، هر سال با فرا رسیدن سال نو و آغاز سال جدید، دعای تحویل سال را زمزمه می کنیم:

«یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ وَ الْأَبْصَارِ یَا مُدَبِّرَ اللَّیْلِ وَ النَّهَارِ یَا مُحَوِّلَ الْحَوْلِ وَ الْأَحْوَالِ حَوِّلْ حَالَنَا إِلَی أَحْسَنِ الْحَالِ؛

ای تغییر دهنده دلها و دیده‏ ها * ای مدبر شب و روز * ای گرداننده سال و حالت ها * بگردان حال ما را به نیکوترین حال».

ما در دعای تحویل سال نو، از خداوند متعال حال خوب و تحویل احوال خود را به احول زیبا درخواست می کنیم. مرکز مشاوره جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها به مناسبت ایام نوروز و بر اساس دعای سال تحویل "حَوِّلْ حَالَنَا إِلَی أَحْسَنِ الْحَالِ"، جزوه "عناصر و مولفه‌های حال خوب در انسان از دیدگاه اسلام" را منتشر کرده است تا علاقه مندان با مطالعه آن با برخی مؤلفه هایی ایجاد حال خوب در انسان آشنا شوند.

دانلود جزوه عناصر و مولفه‌های حال خوب در انسان از دیدگاه اسلام