همزمان با سالروز ولادت باسعادت حضرت ابوالفضل العباس(ع)؛

مراسم غبارروبی مزار شهدای گمنام جامعه‌الزهرا(س) برگزار شد

غبارروبی مزار شهدای گمنام

مراسم غبارروبی و عطرافشانی مزار شهدای گمنام جامعه‌الزهرا(س) با حضور مسئولان و کارکنان این مؤسسه علمی حوزوی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، همزمان با سالروز ولادت باسعادت حضرت ابوالفضل العباس(ع)، مراسم غبارروبی مزار شهدای گمنام جامعه الزهرا علیهاالسلام با حضور مسئولان و کارکنان این مؤسسه علمی حوزوی برگزار شد.

در این مراسم، مداح اهل بیت علیهم‌السلام ابتدا به قرائت زیارت وارث پرداخت و در ادامه با مدیحه سرایی در مدح و ثنای اهل بیت علیهم‌السلام، کارکنان جامعه الزهرا علیهاالسلام به غبارروبی و عطرافشانی مزار شهدا پرداختند.

مسئولان و کارکنان جامعه الزهرا علیهاالسلام در این مراسم، با با آرمان‌های حضرت امام خمینی(ره) و شهدای هشت سال دفاع مقدس و انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند.

در تاریخ 24 اردیبهشت 1394 همزمان با سالروز شهادت امام موسی کاظم علیه‌السلام، پیکرهای مطهر ۳ شهید گمنام دوران دفاع مقدس در صحن آموزشگاه امام رضا علیه‌السلام به خاک سپرده شدند و از آن زمان، جامعه الزهرا علیهاالسلام معطر به شمیم شهدا شده است.

دو تن از این شهدای والامقام در سن ۱۹ و۲۲ سالگی در عملیات خیبر واقع در جزیره مجنون و دیگر شهید مطهر در سن ۲۵ سالگی در عملیات محرم واقع در منطقه شرهانی به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.