مسابقه «گامی به سوی سلامتی» برگزار می‌شود

مسابقه گامی به سوی سلامتی

مسابقه مجازی «گامی به سوی سلامتی» ویژه طلاب جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، مسابقه «گامی به سوی سلامتی» از سوی اداره رفاه و سلامت طلاب جامعه الزهرا علیهاالسلام به صورت مجازی (آنلاین) برگزار می‌شود.

اداره رفاه و سلامت جهت برگزاری این مسابقه جزوه ای با موضوعات کبد چرب، دیابت، فشار خون، کم خونی و سرطان تدوین و منتشر کرده است که علائم، روش درمان و پیشگیری از این بیماری ها در این جزوه آمده است.

علاقه مندان می‌توانند پس از مطالعه جزوه مسابقه مجازی «گامی برای سلامتی» به سامانه دانش پژوهان به نشانی http://student.jz.ac.ir بخش آزمون مراجعه کرده و به سؤالات مسابقه پاسخ دهند.

زمان شرکت در این مسابقه از 19 تا 25 مهر است که به 8 نفر از برگزیدگان مسابقه به قید قرعه، جوایز نقدی اهدا می‌شود.

بانوان طلبه برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 02532112433 تماس بگیرند.

دانلود جزوه مسابقه گامی به سوی سلامتی