دفاع از پایان‌نامه «تأثیرگذاری عوامل غیرمعرفتی در حوزه شناخت انسان از دیدگاه آیت‌الله جوادی آملی حفظه‌الله»

اطلاعیه دفاع با موضوعتأثیر گذاتری عوامل غیر معرفتی در حوزه شناخت انسان از دیدگاه آیت الله جوادی آملی حفظه الله پنج شنبه22آبان ساعت8

جلسه دفاع از پایان‌نامه سطح سه با موضوع «تأثیرگذاری عوامل غیرمعرفتی در حوزه شناخت انسان از دیدگاه آیت‌الله جوادی آملی حفظه‌الله» در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، جلسه دفاع از پایان‌نامه سطح سه رشته تفسیر و علوم قرآن با موضوع «تأثیرگذاری عوامل غیرمعرفتی در حوزه شناخت انسان از دیدگاه آیت‌الله جوادی آملی حفظه‌الله» با ارائه خانم مهناز رضوی دیزجی برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین شفیعی اصفهانی، استاد راهنمای این پایان‌نامه است و حجت‌الاسلام والمسلمین محمد باقریان، داوری این پایان‌نامه را به عهده دارد.

این جلسه دفاعیه، روز پنجشنبه 22 آبان ساعت 8 صبح در سالن دفاعیه طبقه سوم ساختمان شهید قدوسی(ره) برگزار می‌شود.